28 січ. 2010 р.

Іконки соціальних сервісів

Цей пост - зовсім неінформативний! )) 


Це лише база данних іконок соціальних сервісів, для яких мені потрібне постійнодіюче посилання в Інтернеті, щоб надалі використовувати дані зображення десь інде. Наприклад у віджетах цього блогу, e-mail підписі, на інших сайтах і т.д. 












Якщо хтось також зіткнувся з проблемою відсутності постійнодіючого посилання на такі іконки - користуйтесь на здоров'я! Я не збираюсь їх видаляти!

22 січ. 2010 р.

Рекомендації молодим підприємцям

На сайті Інституту Громадського Лідерства, професійної освітньої громадської організації, я знайшов цікаві рекомендації молодим підприємцям. Для Вас, звичайно, відібрав лише найкраще!

В першу чергу підприємці – це мрійники, новатори, люди, які від народження мають велику мотивацію до самореалізації через власну справу! А ще вони вірять в себе та у свій власний успіх!

Для того, щоб досягнути успіху у бізнесі потрібно лише три речі: знати або вміти щось досконально; усвідомлювати, що ти це знаєш або вмієш досконально; і останнє – зробити так, щоб інші знали, що ти це знаєш або вмієш досконально.

Бізнес – це коли показуєш вигоду і даєш гарантії. Без гарантій бізнес ніколи не стане бізнесом. Гарантія високої якості, гарантія повернення грошей у випадку проблем з товаром, гарантія заміни товари, гарантія, гарантія, гарантія….

Підприємництво змушує Вас знаходити відповіді. На жаль, дуже багато бізнесменів натикаються на них в процесі, набиваючи «гулі». То чому б не розпочати з того, що дозволить на ці проблеми не натикатись взагалі?

І останнє - Ваша справа – це Ваш розвивиток як особистості!

Сподіваюсь ці корткі тези були корисними для тих, хто лише розпочинає, і хорошою мотивацією для тих, хто уже успішно розвиває! ;)

Безперечне рекламне відео - Logorama

Дякую MouseMedia за це безперечно геніальне, для рекламщика, відео. Вражає!